Skip to content Skip to footer

Rólam

Digitális jövőépítés

Kreatív projekteket alkotok

Fedezd fel a határtalan lehetőségeket és alkossunk együtt egy lenyűgöző projektet, mely kimagaslik a tömegből.

Merülj el a kreatív folyamatban és hozzunk létre valami olyan különlegeset, ami garantáltan elvarázsolja a célcsoportodat.

Engedd meg, hogy felépítsem a digitális arculatodat és segítsek az online térben való kiemelkedésben.

img04
img03
Hogy ki vagyok én?

A sokoldalú maximalista

Jövőépítő

Segítek szintet lépni a digitális térben
Read more

Sportoló

Amiből lehet, versenyt csinálok
Read more

Edző

Stílusos, kreatív játék a pályán
Read more

Vezető

Az egység ereje a siker kulcsa
Read more
Ismerd meg

A csapatom

Belák Bali

Webspecialista

Felelős az online jelenlétedért és a digitális sikeredért! Tapasztalattal és szakértői tudással rendelkezik a weboldalak tervezésében és fejlesztésében.

Célja, hogy meghaladja az elvárásaidat és lenyűgözze a látogatókat a modern és kreatív webdesign megoldásaival.

Füzesi Zoli

Video & foto

Szenvedéllyel és kreativitással hoz létre lenyűgöző videó- és fotótartalmakat, melyek emlékezetes élményeket nyújtanak a megrendelőknek.

Professzionális felszerelése és szakmai tapasztalata révén garantálja, hogy a vizuális tartalmaid kiemelkedjenek a tömegből és hatékonyan kommunikálják a sztorit, üzenetet vagy érzelmeket.

Varga Marci

Social media

Tapasztalt a különböző közösségi média platformok kezelésében és segít neked optimalizálni jelenléted ezeken a csatornákon.

Kreatív és stratégiai megközelítéssel hoz létre a tartalmakat úgy, hogy felkeltse a követőid érdeklődését, növelje a követői bázist és erősítse a márkád online jelenlétét.

Visszajelzések

Wow faktor

Tolnai Balázs egy fantasztikus edző! Szakértelme és profizmusa kiemelkedik a többi közül. Mindig megbízható és felkészült, s a legjobbat hozza ki az emberekből. Nagyon hálás vagyok, hogy vele dolgozhattam és segített nekem a pályafutásom során.

Dominik

Profi labdarúgó

Nagyon szerencsések vagyunk, hogy Balázzsal találkoztunk. Egy igazi szaktekintély, aki megérti az egyéni szükségleteit és céljait a játékosainak. Türelmesen és motiválóan segít a fejlődésben, ráaádsul mindig kreatív és izgalmas edzésterveket dob be.

Gábor

Szülő

Sokat tanultam tőle a karrierem során. Az általa megalkotott Focifüggő egyszerűen zseniális, ráadásul a korábbi felkészítőkkel is döntően befolyásolta a sikeres felvételimet. Köszönöm!

Eszter

Edző

.